Fokus Digital Services

Съветник: Данъци и такси на моята фирма:

Съвети, решения, анализи, отговори на Вашите въпроси!

Специална оферта за Великденските празници ⇩


Супер предложение за супер счетоводители:

Любимият Ви Съветник: Данъци и такси на моята фирма:
Вашият най-верен данъчен помощник!


Съветник: Данъци и такси на моята фирма много повече от готови статии и анализи. С Вашия абонамент Вие получавате и право на експресни консултации с експертите на данъчния съветник!

 

Внимание! Само с нашата Великденска оферта:

Абонирайте се още сега за Съветник Данъци и такси - 12 месеца без консултации само за 147 лв. с ДДС (вместо за 187 лв. с ДДС - спестявате 40 лв.)!

Веднага ще получите Книга голям формат с над 600 стр.:
➤актуални
➤ценни
➤експертни
➤практически съвети за данъчно облагане

А всеки месец в продължение на 1 година ще получавате списание с нова порция ценни актуални практически съвети! Общо 12 списания за целия абонамент!

Доставката на всяко списание ще бъде БЕЗПЛАТНА и директно до Вашия адрес!

Краен срок на офертата: 29 април 2019 г.


Какво Ви носи абонаментът за Съветника:

Брой
месеци
Брой
списания
Брой
консултации
с експерти
Цена в лв.
с ДДС
12 12 0 147*
12 12 12 351
24 24 24 591


*Специална оферта по случай Великден! Стандартна цена на абонаментния план - 187 лв. с ДДС

Експертите, чийто анализи и препоръки Ви очакват в Съветник Данъци и такси на моята фирма:

Елена Илиева
 
Завършва "Международни икономически отношения" в УНСС, гр. София. Дълги години работи в сферата на външната търговия. Занимава се със счетоводство и данъчни консултации от 7 години. Експерт за Клуб Счетоводство и Портал Счетоводство от 2013 г. по въпросите за данъци и такси, ДДС и счетоводство. Съавтор на редица счетоводни, данъчни и ДДС издания, лектор на редица данъчни семинари.
Ели Марова
 
Работи за РС Издателство и Бизнес Консултации от 2013 г. и е съавтор на редица книги на издателството. Експерт по ЗДДС и данъчно облагане и такси с дългогодишен опит. Управител на счетоводна фирма.
Христо Досев
 
Един от най-ерудираните експерти по счетоводство в България - завършва магистърска степен "Счетоводство и контрол" в Стопанска академия "Д.А.Ценов" - гр. Свищов. От 2013 г. до днес - член на редакционния съвет на списанието на ИДЕС. Има дългогодишен опит като счетоводител, а от 2010 г. до днес е управляващ съдружник в "Досеви - консултации и одит". Работи за РС Издателство и бизнес Консултации от 2012 г., като е консултант в Портал Счетоводство и съавтор на редица счетоводни и данъчни издания.
Пламен Ангелов
 
Дипломиран магистър по финанси и застраховане от 1982г. в СА „Д.А. Ценов” - гр.Свищов. С практически стаж и опит, на изпълнителски и ръководни позиции във финансово-счетоводните отдели на предприятия от сферата на застраховане, бюджет и промишленост. От 1995г. придобива правоспособност на регистриран одитор и оттогава до момента със своята одиторска практика има над 1100 финансови одита с издадено мнение по финансови отчети и различни проекти от сферите на почти всички области на бизнеса. Сертифициран и за одит на пенсионни фондове.
Бойчо Момчилов
 
Професионалният му опит е предимно в сферата на данъчното право. Работил е в дирекция "СИДДО" при ЦУ на НАП, както и в Дирекция Контрол сектор "Проверки" в ТД на НАП София. Запознат подробно и в детайли с материята на международното данъчно облагане. Към настоящия момент е адвокат и данъчен консултант на свободна практика.  Има множество публикации по данъчно-правни въпроси в електронни и книжни издания. Бил е и лектор на семинар относно данъчното облагане на сделки между свързани лица. Нещатен сътрудник към Комисията по бюджет и финанси към Народното събрание на Република България.
Евгени Рангелов
 
Завършва Стопанска Академия в гр. Свищов, с магистърска степен "Финанси и кредит". Целият му трудов стаж е свързан със строителството. Като Финансов директор на Министерството на строителството дълги години ръководи методологията на отрасъла. Сътрудничи на специализираните периодични издания по въпросите на счетоводството, данъците, отчитането на сделките с недвижими имоти, финансите и икономиката на строителството. Има голям брой печатни издания, в сътрудничество с редица специализирани издателства в тази област. Лектор е в курсове и семинари за квалификация на счетоводители и специалисти от строителството по счетоводната отчетност, данъчното облагане, отчитането на търговски договори и пр. Лицензиран експерт в областта на приватизацията.

Вижте какво включихме в списанието за месец април:
Кратък обзор на последните промени в режима за регистрация и дерегистрация по ЗДДС
Подаване на годишна данъчна декларация по чл. 50 от ЗДДФЛ за доходи на починало лице
Обекти, субекти, данъчна основа и срокове за плащане на данъка върху моторните превозни средства по ЗМДТ
Данъчно-осигурителен календар за м. май 2019 г.


Съветник: Данъци и такси на моята фирма - над 700 страници актуални данъчни съвети, примери и насоки. Там Ви очакват и теми като: доставка на услуги, данъчен кредит, ВОП, ВОД, Интрастат, специфични режими на облагане, данъчни облекчения, преотстъпване на данък, СИДДО и мн. др.

Винаги в срок със Съветник: Данъци и такси на моята фирма - всеки месец с Вашето списание получавате и данъчно-осигурителен календар!

Помолихме 2-ма Ваши колеги - абонати на Съветника - да споделят с нас и Вас няколко думи за техния опит с услугата:


"Страхотно попадение!
2 са нещата, които ме привлякоха към изданието - първо, че благодарение на списанията съдържанието му никога не "остарява" и второ - примерите. Много по-лесно рабирам нещо, ако ми е практически обяснено, а авторите са приложили десетки пр
имери към почти всяка статия."

Силвия Иванова, гр. Разград


"Бях една от първите абонати на Съветника - вече почти година получавам списания и не мога да се оплача. Добре е, че не пропускате да вземете предвид от какво имаме нужда ние счетоводителите като анализи в конкретния месец. Статията от миналата актуализация за увеличение на ползвания данъчен кредит направо ме спаси. Благодаря и пожелавам успех на Вас и на колегите!"

Мария Кирилова, гр. Варна


Внимание:

Ако желаете фактура, посочете необходимите данни на 2-ра стъпка от заявката!


Ако пък сте член на Клуб РС Издатеслство - не гледайте стандартните цени! Те не важат за Вас. Вашето членство Ви дава право на преференциални такива!

Все още не сте член? Станете още днес! Стартирайте с Програма Минимум и до януари 2020 г. получавате:


При програма минимум:
✓ 5 лв отстъпка от цената на всяка книга
✓ 10% отстъпка от цена за участие в семинари
✓ 10% отстъпка от цена за абонаменти
✓ Безплатна доставка на поръчани книги с куриер на Спиди
✓ Първи ще научавате за събития, промоции и нови издания на РС Издателство
✓ Ще участвате в най-голямото събитие на годината – конференция със счетоводители и експерти от цяла България за обмяна на опит – октомври 2019
✓ Срок на членството: 12 месеца след заплащане и издаване на членски сертификат
✓ Цена - само 72 лв. с ДДС


Станете част от избраните клиенти на РС Издателство, като доплатите членство за програма „Минимум“.
Ако желаете разяснение за нея, моля свържете се с нас на тел. 0888 933 813

 

РС Издателство и Бизнес Консултации – Кои сме ние?

Създадена през 2011 година, нашата компания вече 7 години предлага експертна литература в областите счетоводство, трудово право и мениджмънт.

Разчитайки на нас, можете да получите практическа помощ чрез:
електронни книги на CD - с възможност за безплатни актуализации с допълнителни статии и казуси;
печатни издания - текстове на закони и решения на реални казуси;
персонални консултации със специалисти в два онлайн портала - Портал Счетоводство (www.portalschetovodstvo.bg) и Портал ТРЗ Нормативи (www.portaltrznormativi.bg).

Стремежът ни е да правим своите клиенти по-успешни, по-компетентни, по-големи професионалисти.

Работим с екип утвърдени експерти от градовете София, Варна, Русе, Габрово, Пловдив. Сред тях се нареждат проф. д-р Стоян Дурин, Елена Илиева, Василена Христова, Аспасия Петкова, Наталия Василева, Ели Марова, Красимира Гергева, Трендафил Василев, Пламен Ангелов, Христо Досев и др. С тяхно съдействие Ви предоставяме най-ценния тип решения – практическите - във всяка една от трите сфери. Такива, каквито можете без колебания и съмнения да приложите в своята работа.

Свържете се с нас на електронен адрес info@biznesidei.bg и телефони + 359 877 954 760; + 359 889 333 639

Други наши продукти можете да откриете на www.straton.bg.

Форма за поръчка

Поръчайте продукти на стойност 50 лв. и получавате БЕЗПЛАТНА доставка!

Поставете отметка на желаните продукти:

Попълнете

Телефонният Ви номер е необходим, за да се свържем с Вас относно Вашата заявка .
Предоставените от Вас данни са лични и попадат под специална защита, по смисъла на Регламент (ЕС) 2016/679. Давам съгласието си "РС издателство и бизнес консултации" ЕООД да събира и обработва попълнените данни в този талон. Информационна бележка!!

Условия за връщане и рекламация

* Полетата маркирани със звездичка са задължителни!

ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ